Protestantse Gemeente Voorschoten

Protestantse Gemeente Voorschoten
De Cantorij Voorschoten o.l.v. Maria Rosenmöller werkt regelmatig mee aan de zondagse erediensten in het Kruispunt. Wekelijkse repetities vinden plaats in het Kruispunt, iedere vrijdagavond van 19.00 - 20.00 uur.

Het Cantorijschema 2019 is bekend en beschikbaar. De Cantorij is aanwezig in het Kruispunt in de diensten van
  • zondag 12 mei, moederdag en op
  • zondag 2 juni
Op pinksterochtend -zondag 9 juni- brengt een Projectkoor o.l.v. Maria Rosenmöller de Latin Jazz Mass van Martin Völlinger ten gehore.
 
lees meer ยป
 
Inloopconcert Kruispunt, iedere 3e zondag van de maand, van 4 tot 5

Inloopconcert Kruispunt, iedere 3e zondag van de maand, van 4 tot 5
Al weer tien jaar inloopconcerten met enthousiaste amateurmusici uit Voorschoten en omgeving op het podium: iedere derde zondag van de maand van 4 tot 5 opent het Kruispunt daarvoor de deuren.

Gratis entree, vrije inloop, na de optredens gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten met de musici. Het JAARPROGRAMMA is bekend, kan ook gedownload worden.

2019


zondag 16 juni Kamermuziek door Sandra Desabandu, cello, Marijn Zuurmond, altviool en Franc Straetemans, piano, Het PROGRAMMA is bekend  en beschikbaar.

De maandelijkse inloopconcerten zijn een initiatief van de Protestantse Gemeente Voorschoten. Adres: Schoolstraat 2, Voorschoten (tegenover Albert Heijn).

Van harte aanbevolen!


 

 
CONCERTEN EN UITVOERINGEN CONCERTEN EN UITVOERINGEN
2019
Vanaf heden zullen ook orgel- en andere concerten in de Laurentiuskerk (Leidseweg 102) en het naastgelegen Bondsgebouw op deze website vermeld worden.


Zondag 16 juni, 20.00 uur, Laurentiuskerk, Petra Veenswijk en Luuk van Amstel, slagwerk
Zie: www.laurentiusorgelconcerten.nl

Zondag 7 juli, 20.00 uur, Laurentiuskerk, Sander van Marion
Zie: www.laurentiusorgelconcerten.nl