Welkom Welkom
Welkom op het gedeelte voor de jeugd op deze website. Hier kun je alle informatie vinden over de activititeiten voor de jeugd in de PGV. We hebben bijvoorbeeld de Kindernevendienst, Rock Solid en de Provider als reguliere activiteiten. Er zijn door het jaar heen ook nog speciale activiteiten en daar over kun je hier ook informatie vinden.

De contactpersoon voor de jeugd en jongeren in de PGV is de jeugdouderling Hans den Braven. Hij is te bereiken via dit e-mailadres.
 
Verslag jeugdwerk Verslag jeugdwerk
Hier kunt u het verslag van het jeugdwerk van afgelopen periode bekijken.
 
FIFA FIFA


2e Voorschotens Fifa19 toernooi een succes

Afgelopen zaterdag 18 mei was het weer zover. Vanuit het jongerenwerk van de protestantse gemeente te Voorschoten werd alweer het 2e Fifa19 toernooi georganiseerd. 
 
lees meer »
 
Ketting rijgen Ketting rijgen
Woensdagmiddag 13 maart hoorden 10 enthousiaste meiden het verhaal van Esther. Natuurlijk waren er ook lekkere cakejes. 😉
Aansluitend was iedereen  gezellig creatief bezig onder begeleiding van Ankie Schwarze, Evita Boelhouwer en mij, Mirjam Litjens.

Een paar foto's:
lees meer »
 
Hagar Hagar
2 vrouwen, 1 man en 2 kinderen,
Zondag 10 maart was dit de setting voor het verhaal van Hagar. Een Bijbelverhaal wat we allemaal wel vaag kennen, maar er nu echt even indoken. We stonden kort stil bij de drie hoofdpersonen (Abram, Sarah en Hagar). Daarna mochten we pas echt aan de slag. Op een groot doek het Bijbelverhaal schilderen vanuit het perspectief van Hagar.
Ondanks het grote enthousiasme kwam het doek niet af. Tijdens de volgende Provider schilderen we dus gewoon weer door. Ben jij 12 jaar of ouder en wil je ook een keer komen kijken? Laat het dan weten.

Hierbij een foto-impressie.
 
lees meer »
 
Koken met Dima Koken met Dima
Vrijdag 8 maart van 17.00-20.00 uur konden kinderen van 12 tot 18 jaar Syrisch koken in de Dorpskerk met speciale gast Dima Samaan
Hierbij een kleine foto-impressie.
lees meer »