Inloopconcert Kruispunt, iedere 3e zondag van de maand, van 4 tot 5

Inloopconcert Kruispunt, iedere 3e zondag van de maand, van 4 tot 5

In oktober startten voor het 10e jaar in successie de inloopconcerten met enthousiaste amateurmusici uit Voorschoten en omgeving op het podium. Iedere derde zondag van de maand van 4 tot 5 opent het Kruispunt daarvoor de deuren.

Gratis entree, vrije inloop, na de optredens gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten met de musici. Het JAARPROGRAMMA is bekend, kan ook gedownload worden.

2019

17 maart Barokmuziek met blokfluitkwartet Tutti Fluti en Annette de Vries, sopraan, begeleid door een strijkkwartet. Het PROGRAMMA is bekend en kan gedownload worden..
Tutti Fluti is een blokfluitkwartet dat al vele jaren samen speelt. De groep bestaat uit Hoeda, Marrie, Maarten en Wilfred. Zij spelen voornamelijk middeleeuwse-, renaissance- en barokmuziek, maar ook moderne werken staan af en toe op het repertoire.
Annette de Vries zingt het Laudate pueri Dominum RV 600 van Antonio Vivaldi, begeleid door Esther Papma (1e viool), Hilje Papma (2e viool), Nienke Chi-van Oeveren (altviool), Thijs de Graaff (cello) en Herman Lodder (orgel).

Zondag 21 april, 1e paasdag, is er geen inloopconcert. Echter,
Zondag 14 april om 15.00 uur is een middagdienst waarin de Markus Passion van G.A.Homilius ten gehore wordt gebracht door koor en orkest o.l.v. Maria Rosenmöller. Collecte bij de uitgang.

19 mei een uurtje Franse chansons en fluitmuziek met Saskia Heijmans, sopraan, Emile de Jong, fluit, en Herman Lodder, piano

16 juni Kamermuziek door Sandra Desabandu, cello, Marijn Zuurmond, altviool en Franc Straetemans, piano


De maandelijkse inloopconcerten, ook dit jaar nog in het Kruispunt, zijn een initiatief van de Protestantse Gemeente Voorschoten. Adres: Schoolstraat 2, Voorschoten (tegenover Albert Heijn).


Van harte aanbevolen!


 

terug