FIFA FIFA


Afgelopen zaterdag 18 mei was het weer zover. Vanuit het jongerenwerk van de protestantse gemeente te Voorschoten werd alweer het 2e Fifa19 toernooi georganiseerd. 16 jongens tussen de 12-16 jaar die met elkaar de strijd aan gingen op de Playstation. Met grote schalen chips, flessen cola en broodjes knakworst op tafel is de sfeer natuurlijk al snel goed. Ouders, broertjes en vriendjes konden komen kijken.

Net als in een echt toernooi konden de nummers 1 en 2 van de poule zich plaatsen voor de daaropvolgende finales. Gedurende de middag zaten er heuse thrillers tussen. Wedstrijden die in de verlenging moesten worden beslist of waar 1 doelpunt bepalend was om poulefase te overleven. Maar goed, de eerste en tweede plek van het toernooi konden samen de pot van € 40,- verdelen, dus er stond best wat op het spel. In de finale namen Joey en Steijn het tegen elkaar op. Joey mocht zich na afloop de winnaar van het toernooi noemen. 

Heb jij het toernooi gemist en wil je volgende keer ook meedoen? Stuur dan even een mail naar Andre (), dan word je uitgenodigd als er weer een toernooi georganiseerd wordt.
 
terug